Post by lujaltebuge on Feb 16, 2022 17:12:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush: mutfak oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush: mutfak oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz anahtarları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush: mutfak oyunları 2022 version ▞▞▞
güzel fena değil
Adventure Escape: Asylum சாகசம் hzum
Korkunç. Oynadığım ilk gün çok hoşuma giden bir oyundu ama bugün oyun tekrar tekrar çöküyor. Oyun çökmeden ve uygulama kapanmadan tek bir seviyeyi bile geçemiyorum. Bu düzeltilirse beş yıldızlı bir puan verirdim.
Sevimli bir oyun ama şehir değiştirdiğinizde $'ınızı para birimine çevirebilmelisiniz! Başka bir şehre seviye atladığında kazandığın her şeyi geride bırakmak, zamanımı ve enerjimi boşa harcamak gibi geliyor! Ayrıca mutfağınızı yenilerken 30 dakika beklemek zorunda kalmanın nesi var???Bir yükseltme satın aldığımda, buna şimdi ihtiyacım var, bundan 1/2 saat sonra değil!
Gerçekten çok Güzel yapanın ellerine sağlık oyundan çıkamıyorum iyi
Lütfen paranızı mücevherlere harcamayın, ortada bir kaka düğmesi var, bu yüzden hızlı oynuyorsanız o düğmeye basacak ve tüm mücevherlerinizi boşa harcayacaksınız. Buna değmez. Müşteri hizmetleri sadece onları aldattığınızı söyleyecek ve size sadece 25 mücevheri geri verecek, 250'den fazla mücevher kaybettim.
Bu oyun harika ama bazen bir sorun, oynamak üzereyken ana ekranıma geri dönmeye devam ediyor. Lütfen düzeltin. Gerisi mükemmel 🤩🤩
Oyun güzel gitti ama şu bir oyun oynanmıyor destekleniyorum yardımcı olmuyor
Gsgdhdiidjfjffhddhdhfhfhfhfuf 2she 4'ün 4it 4 almanın kolay bir yolu olmadığını söyledi ve telefon numaranız için seçeneğiniz olduğu gibi veya 3'e gitmenin tek yolu 3PM 3'ünüz tek bir dosyada olduğu için çok fazla görünmüyor ' xxxxx sizin için öyledir ki, ben xxxxx veya a veya xxxxx xxxx3, xxxx3'tür ve xxxx önemli değil, benim üzerimdeki xxxx, xxxx bir xxxxx veya içindeki kutu xxxx,,bandz xxxxxxxxx xxxx3 açık ve eğer ve o ve xxxx xxxxx olacak ve xxx
Oyun harika!Daha yeni yükledim bayıldım!Bu nasıl bir oyun böyle👍👍👍👍👍yükünüzü öneriyorum.10 numara 5 numara yıldızı hakediyor bu oyun!(harikulade!)
Harika bir oyun herkese tavsiye ederim ♥️♥️♥️
oynamak için eğlenceli bir oyun, çocuklar bunu sever.
Oyunu beğendim ama öyle bir noktaya geliyor ki, level atlamadan level atlamanız mümkün değil, oyunda olsalar bile uzun sürmüyorlar, o zaman gerçek parayla satın almanız gerekiyor. Takviye almak için mücevher almak için para, özellikle de seviyeleri geçmeye çalışırken, aksi takdirde onlarsız geçmek çok zor olur, ancak oyun aksi halde iyidir. Eğer oyun içi madeni paralar ve mücevherler olsaydı, onları almak için gerçek parayı vermek yerine bir video izleyerek daha fazla insan oynardı.
Eğlenceli ve fotoğraf harika olan her şey, keşke sonrasında daha fazla mücevher kazanabilseydim.
Oyun deneyimi harika. Hastane restoranına gittiğinizde seviyeleri geçmek için para harcamanız gerektiğinin çok zor olduğunu unutmayın. Ekipmanı yükseltmek, gıda malzemelerinin yanı sıra üç kat değere sahiptir ve yükseltme yapmadan 10-40 seviyeleri geçemezsiniz. Bu kadar pahalı ekipman ve yiyeceklerle harika bir oyunu bozduğunuz için geliştiricilere teşekkürler. Sürerken keyifliydi ama ilerlemek için hiç para harcamayacağım. Güncelleme oyunu gözden geçirildi ve düzeltildi. Oynanış şimdi denge
Cooking Crush - cooking games Arkada ztzy
Cooking Crush - 玩烹饪游戏和时间管理游戏 街機 yup
Eğlenceli bir oyun ama daha fazla mücevher kazanmak için daha iyi bir fırsata ihtiyacınız var. Onları satın almayacağım, bu yüzden düzeltilmezse oyunu silmek zorunda kalabilirim.
Bu oyunu seviyorum, demek istediğim bedava elmas bedava ödüller alıyorsunuz şimdiye kadar çok iyi diğer oyunlar gibi değil çok fazla reklamları var ve beşinci seviyede zaten elmas satın almak zorundalar iyi iş zevk alıyorum
Bu oyunu 3. seviyeye kadar sevdim. Bir sonraki seviyeye geçmek için büyük $$ harcamadan her seviyeyi geçmek inanılmaz derecede zorlaşıyor. Yazık çünkü çok zorlaşana kadar eğlenceliydi. Geri bildirimleri dinlemedikleri ve düzeltmedikleri için geliştiricilere yazıklar olsun.
9. seviyede oyun donuyor ve düzeltilmediği sürece benim için sadece 2 yıldız için orada hareket edemiyor
Oynaması eğlenceli, bunu herkes oynayabilir. Mola süremi tamamlıyor.
Güzel grafikler ama madeni paralar birikmiyor. Ben de reklam izleyerek ekstra kazanıyorum ve size verilen doğru miktarı alamıyorsunuz. Bazı seviyeler elmas olmadan tamamlanamaz çünkü yeterli müşteriniz yok. Madeni paralar çözülene kadar oynanmayacak. Ayrıca jeton almak için bir seviyeyi tekrar oynayamazsınız, bu yüzden bazıları bir seviyede takılıp kalırlar. Herkesin FB'de olduğunu da varsaymayın. Bu oyun insanları ile uğraşmazdım. Oynamak için seçenekleriniz tükendi. Tamamen zaman kaybı.
Yemek ezmek uzun zamandır oynadığım en zorlu oyunlardan biri, çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı buluyorum tek sorunum son restoran hastane bakımı, bu yükseltmelerin çok fazla para gerektirmesi ama aksi takdirde akıllıca, çok zevkli, lütfen bana haber verin. restoranlar geliyor
Canı daha fazla çok güzel olurduuuuuuuuuuuuuuu
Son 2 günde 3 kez bende dondu ekranım karardı ve oyuna geri dönemedim bu yüzden şimdi yerimi kaybettim onu kaldırmak zorunda kaldım
Oyunu yeni indirdim ve oynamak için dokunduğumda gelmiyor lütfen bunu benim için kontrol edin çünkü paketimi öylece boşa harcayamam
Çok uzak çok iyi. Kazanmak için ödeme olduğunda daha yüksek bir seviyeye gelene kadar göreceğiz. umarım olmaz. Olursa, yemek çılgınlığı gibi tekrar kaldırmam gerekecek. Yemek yapma çılgınlığı asla denenmemelidir. Oyunun en erken bölümünde harcama yapmanızı gerektirir.
Güzel kolay ve keyifli. Umarım başından sonuna kadar zor olmaz.
Cooking Crush - cooking games Arkada hnic
Eski sürüm daha iyiydi, güncellenmiş sürümü yükledikten sonra oyunun başlaması uzun sürüyor. Daha önce 5 yıldızlı bir oyundu ama şimdi sadece 2 yıldız.
Bu oyun, onun gibi yapılmış diğer oyunlar gibi değil. Köknar restoranında oynadım ve sürprizime göre param sıradaki bir sonraki restorana taşınmadı. Olsaydı, oyunu daha çok seveceğimi düşünüyorum. Bu oyundan uzak durun.
Cooking Crush: matlagningsspel Arkadspel bqat
güzel
Gamehouse'un lezzetli dünyasından pek bir farkı yok, sadece oyunlarının bir hikayesi var, bu oyunun yok.